پای صندوق رای آمدن، دور افتخار است | نبود انتخابات منجر به دیکتاتوری و هرج و مرج میشود
سردار حسن شاهوار پور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در گفتگو اختصاصی با خبرگزاری بسیج با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرایط ویژهای دارد که پس از شهادت رئیس جمهور محبوب و مردمی در حال رقم خوردن است.
او افزود: آیت الله رییسی و همراهان وی در حادثه ای غیر قابل باور به شهادت رسیدند و برای جبران آن ما باید با یک عزم جدی به پیشواز انتخابات ریاست جمهوری برویم؛ انتخابات برای ما مردم ما یک فرصت است تا نقش خود را در پیشبرد اهداف کشور نشان بدهند.
سرتیپ پاسدار شاهوار پور با بیان اینکه کشور ما بزرگ و سابقه طولانی است، بیان کرد: ایران آنقدری قدمت دارد که مایه مباهات است و ما بین کشورهای دنیا افتخار میکنیم که ایران دارای سابقه تاریخی طولانی است و مردم با فرهنگ و متمدنی دارد و در کنار آن مکتب اسلام عزیز و شیعه را داریم که مولفه های بزرگی کشور و مردم ما هستند.
مردم ما از نظر سطح سواد و میزان نخبگان جز رتبه های اول دنیا هستند و جوانان باهوشی داریم لذا برای اینکه آن را به اثبات برسانیم و به دنیا بگوییم که مردم با سوادی هستیم و از نظر توسعه یافتگی کشوری در حال توسعه داریم که پله های آخر را طی می کند، باید نشان بدهیم و یکی از راه های نشان دادن مولفه های دمکراسی و جمهوریت است؛ مردم ما فضای وخامت را به سمت صندوق های رای میکشانند و با درگیری و کشت و کشتار کسی بر کسی حاکم نمیشود.
در برخی از کشورها با کودتا سر کار می آیند و چیزی به نام انتخابات نیست؛ صندوق رای مفهومی ندارد اما مردم ما در ایران با پیروی انقلاب اسلامی و هدایت های حضرت امام و رهبر انقلاب به این سطح رسیدند که برای تصدی مناصب حکومتی که ما آن را به عنوان جایگاه خدمت می دانیم و نه رسیدن به قدرت باید با آرای مردم به آن برسند.
سردار شاهوار پور اضافه کرد: در نظام ما هر مسئولی که میخواهد در کرسی مسئولیت قرار بگیرد کرسی خدمتگزاری است و به قول حضرت امام «مسئولین باید بگویند ما نوکر مردم هستیم» و این نوکری مردم در شکل رقابت انتخاباتی و حاضر شدن پای صندوق های رای محقق میگردد.
او میگوید: مقام ریاست جمهوری شأن بسیار بالایی دارد؛ رهبری در راس نظام قرار دارد و مسئول اجرایی کشور رییس جمهور است و ما چیزی به نام نخست وزیر نداریم. بنابراین مسئول پیگیری کارکرد وزارت خانهها رئیس جمهور است که باید از وزرا مطالبه کند تا خدمات خود را به کشور ارایه نمایند.
خزانه و بودجه و سیاست خارجه تماما در دست دولت است و نشان دهنده جایگاه مقام ریاست جمهوری و اهمیت آن است که باید آنها را پیگیری و رفع نماید تا کار کشور نخوابد؛ این ایام به دلیل ثباتی که در کشور داریم مشکلی پیش نیامد، در غیر اینصورت وقتی رییس جمهور و مسئول اجرایی دولت نیست باید همه کارها بهم میریخت ولی به دلیل درایت رهبری در اداره کشور اتفاق خاصی در مملکت رخ نداد.
رئیس جمهور همه مسایل اجرایی داخلی را بر عهده دارد و در سیاست خارجی نیز باز هم رئیس جمهور آن را تعیین میکند و باید انتخاب شود و نه انتصاب گردد و لازمه انتخاب آن نیز ارایه افرادی است که در تزار شخصیتی رییس جمهور هستند با تشخیص شورای نگهبان تأیید شوند.
شورای نگهبان فقها و بزرگان دین و عالمانی هستند که بر نفس خود مسلط هستند و برای انتخاب مردم معرفی مینمایند. این ۶ نفر از نظر شورای نگهبان میتوانند تصدی مقام ریاست جمهوری را بر عهده بگیرند. نه چندان زیاد هستند و نه چندان کم که گزینهها برای انتخاب کن باشد.
سرتیپ شاهوار پور اضافه کرد: مردم باید ه فرد داناتر رای دهند و ما باید به سمتی برویم که چه کسی میتواند این مسئولیتهای سنگین چه در داخل که در خارج را با درایت و حوصله و کارشناسان خبره اداره و مدیریت نماید.
او همچنین یادآرو شد: رییس جمهور باید تمامی شرایط کشور را بفهمد و ۴ سال سکان داری کشور را بر عهده بگیرد. مردم باید بدانند که انتخابات ریاست جمهوری برای تک تک مردم اهمیت دارد و شرکت کنند. یک رای ما در آینده ما فرزندانمان تاثیر دارد. ما همه مانند دانههای تسبیح هستیم و اگر نخبریده شود، دیگر معنای خود را از دست می دهد و مردم ما نیز در دوره انتخابات این نقش تسبیح را دارند.
سرتیپ شاهوار پور گفت: انتخابات مانند رزمایش است و در صورتی که جمعیت بیشتری رای بدهند اگر دشمن قصد انجام کاری را داشته باشد، متوجه میشود که باید با این سیل جمعیت مواجه گردد ضمن آنکه رئیس جمهور پشتوانه میخواهد و بدون آن نمیتواند کاری از پیش ببرد.
او اضافه کرد: در دوران جنگ نیز صدام گمان میکرد که ۳ روزه میتواند خوزستان را فتح کن اما وقتی مردم را دید و سیل جمعیت برای دفاع وارد میدان شدند، پشیمان شد.
سردار شاهوار پور میگوید: اگر امروز کسی در رای دادن مردد است محصول آن نهایتا دیکتاتوری و هرج و مرج است و در این شرایط مردم در سرنوشت خود و کشور نقشی ندارد و استکبار به راحتی آنها را استعمار میکند.
او انتخابات را محصول خون شهدا بیان کرد و در بخش دیگری از صحبتها گفت: جوانان با انگیزه و انرژی خود هر نبایدی را تبدیل به باید می کنند و با همان حرکت جوانان نظام و ساختار جمهوری اسلامی شکل گرفت و به سمت نوسازی و سازندگی پیش رفت و اگر جوانان حس کنند رییس جمهوری میتواند گرهها را باز کند، قطعا به سمت آن متمایل میشوند.
سردار شاهوار پور با اشاره به ظرفیت های موجود در استان خوزستان یادآور شد: اگر به جوانان کمک شود این ظرفیت های خفته را بیدار نماید، شرایط بی نظیری برای اشتغال رقم میخورد؛ در خوزستان صنایع بسیاری هست و امکانات زیادی نیز وجود دارد تا صنعت در آن رشد کند.
او بیان کرد: هر رئیس جمهوری که می آید خوزستان را باید به شکل ویژه ببیند در حوزه کارخانجات و صنایع پایین دستی دولت بعدی باید مورد نظر داشته باشد که به اشتغال جوانان در نهایت منجر میشود.
سردار شاهوار پور ابراز امیدواری کرد که در تیر ماه رزمایش بزرگ ملت ایران رقم بخورد و جوانان که مایه عزت و افتخار کشور هستند؛ دور افتخار پای صندوق های رای آمدن است و اگر این اقدام صورت نگیرد، قطعا پشیمان می شود